Om

OM

Lundehøj er et ridecenter og hestepension for ryttere med egen hest.


Vi holder til i Frederikssund og Slangerup området, og på denne hjemmeside findes oplysninger om adresse, telefon, mail mv. så du kan du kontakte os. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at besøge os.


Vi tilbyder opstaldning og helpension, og vi kan  naturligvis hjælpe med undervisning og uddannelse af dig og din hest. Derudover tages heste i træning og tilridning, samt klargøring til kåringer og skuer.


Selvom du ikke står på stedet, er du velkommen til at booke en tid for individuel undervisning.


Pia Lykkegaard er fast berider på Lundehøj. Vi har yderligere tilknyttet andre undervisere og fagfolk af høj kvalitet for eksempel; dyrlæger, beslagsmede, massører, fremvisere mv.


Vi går ikke på kompromis. Din hest skal have det godt og det skal du også. I stalden har vi en god tone og omgang med hinanden, og vi gør en stor indsats for at du kan føle dig velkommen uanset hvilket niveau du rider på.


Yderligere holder Hornsherred Rideklub til på Lundehøj.


Her er nogle af de goder du og din hest kan nyde:

 • Store bokse
 • Godt staldklima
 • Solarie
 • Vaskeplads
 • Sommer og vinterfolde
 • Kammeratskab
 • Videoovervågning
 • Internet både trådløst og via fiber

Vi har 20x40 ridehal og et udendørs rideanlæg på 70x70m, samt alt hvad der hører til en springbane.


Vores udendørsanlæg lagde baner til Sjællandsmesterskaberne i dressur 2020 for Hest.


Hestene går på fold så mange timer som muligt i forhold til vejret, og de går opdelt i afstemte flokke fordelt på hopper og vallaker, så vi minimerer risici for uheldige skader. Afhængig af sæsonen kommer din hest dagligt på sommerfold eller vinterfold. Vi har store folde og hestene opholder sig her mest muligt.


VELFÆRD OG VELVÆRE BETYDER ALT

Vi går ikke på kompromis. Din hest skal have det godt og det skal du også.

I stalden har vi en god tone og omgang med hinanden, og vil gøre alt for at du føler dig velkommen uanset hvilket niveau du rider på.


Pia Lykkegaard

Uddannet Exam. berider i 1989.

I dag ligger hovedinteressen indenfor dressur, men udover selv at undervise, så har Pia ved siden af dressuren, også redet på svær niveau indenfor military og ridebanespringning nationalt såvel internationalt. 


Pia har igennem tiden redet hos mange nationale og internationale trænere og beridere. Bl.a. har hun igennem en lang årrække modtaget fast undervisning af OL rytter Raphael Soto Antrades, som i mange år har ligget blandt top 10 I verden. Raphael er også chefberider på den Spanske Rideskole i Jerez, som har været vært for mange World Cup's og Verdensmesterskaber i Ridning


Pia er ejer og faglig ansvarlig for den daglige drift og uddannelse af stedets heste og ryttere.Jessica Lykkegaard

Har redet siden hun var 3 år, og i 2016 havde hun et fantastisk år på sine ponier, hvor hun blev klubmester, vinder af både Øresunds Cuppen og Gribskov mesterskabet, og ellers tog hun på distriktsplan rigtig mange røde rosetter hjem på sine to Kategori 1 Ponier som er efter Golden Empire


Ligesom Bo har hesten Zen Royal Horsenæs efter Blue Hors Zack/Michelino, så har Jessica også erhvervet sig hoppen Zest la Vie ligeledes efter Blue Hors Zack/Michelino, og yderligere har hun en Kat 2 Pony som hun springer på.

Mette Bloch-Christiansen

Fysioterapeut, som har specialiseret sig i ryttere og heste, og har selv redet Grand Prix i dressur.


 • Fysioterapeut fra Næstved Fysioterapiskole i 2003,
 • Ridefysioterapeut uddannet 2006,
 • Hestefysioterapeut og -Osteopat fra 2009.

 

Mette er medlem af Danske HesteFysioterapeuter,  og arbejder både med ridefysioterapi og behandling af hele ekvipagen. Mette assisterer også vores ekvipager på det danske military landshold og er en del Team CEP.

Jens Lykkegaard

Gift med Pia, medejer og "Handy Man" på Lundehøj.


Når hestene skal mønstres til kåring, er det Jens der hjælper Pia.  Jens arbejder med unghestene for hånd, og har fremført flere fløjheste ved kåringer, og blandt andet været modtager af Dyrens Beskyttelses mønstringspræmie.


Når der ikke skal laves noget på gården, går hans dagligdag med at være i bestyrelsen for en række selskaber og ellers hjælpe virksomheder med at anvende IT til at styre kritiske økonomi- og forretningsprocesser.

Inge Lauersen

Er vores staldmester. Inge er mor til Pia og Lundehøj's mormor.  Inge er en frisk yngre kvinde der har rundet de 80 somre. Alderen trykker ikke og Inge er med I stalden, hvor hun muger 7 dage om ugen. Hun står ikke tilbage når der efterfølgende skal sikres vand på foldene, udføres malerarbejde, havearbejde og vedligeholdelse af indhegninger. Reparation af et dækken klares også i en håndevending.


Inge har tidligere ejet Vennersdal Hestepension på Amager, så når vi selv er væk fra gården er det Inge der står for fodring.

Græse Bygade 28,

3600 Frederikssund

Tel: +45 4013 3104

BETALINGSMETODER:

BANK

Opstalding foregår ved fast bankoverførsel.

Undervisning kan betales via MobilePay.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.